Workshop ‘Theatraal vertellen’

Creëer een podium voor jezelf!

“Annemiek deelt haar kennis en durft open te zijn voor een groot publiek. Ze doet meer dan delen. Ze is ontwapenend en weet een hele zaal vol mensen te inspireren.”

“Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!”

“Annemiek verbindt theorie en zichzelf in deze workshop tot een energiek enthousiasmerend geheel. Door haar openhartige inzet neemt ze een volle zaal deelnemers schijnbaar moeiteloos mee. Voor haar doe je alles. Als dan aan het eind van de workshop een groot deel van die zaal het aandurft om via een stoel op een tafel zijn podium te nemen en een korte presentatie vanuit zijn of haar eigen theatrale uniciteit te geven: dan heeft Annemiek iets goed gedaan. Hoe fijn is het als zelfs een van de introverte deelnemers – die van zichzelf vindt dat ze geen theatrale capaciteiten heeft – daar boven op die tafel stond en kon beseffen dat zij theatrale kwaliteiten kon inzetten om haar boodschap kon inzetten. Ik heb al heel vaak presentatieworkshops gevolgd. Deze onderscheidt zich van de meeste daarvan door het ontbreken van een format, waarin ik zou moeten passen. Hier gaat het om wat je al kunt en dat te gebruiken. Deze inspirerende workshopleidster is een aanrader!”

Theatricality: “the quality of being exaggerated and excessively dramatic” • Oxford dictionary

Hoe gebruik je theatraliteit om een verhaal te vertellen?

De workshop is geschikt voor:
• Iedereen die meer wil leren over hoe je een verhaal vertelt
• Iedereen die onzeker is over zijn/haar presentatie
• Iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven tijdens het presenteren

In de workshop gaan we op zoek naar jouw theatrale zelf. Wat zijn jouw unieke eigenschappen en hoe kun je die inzetten tijdens je presentatie? Wat kun je leren door naar jouw favoriete performers te kijken? En hoe laat je jouw gêne los?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen gerust contact opnemen voor een offerte.