Referenties

“Annemiek heeft voor onze voorstelling PAAZ lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs gemaakt, hielp met het samenstellen van een mini-expo voor in de foyers van de theaters, en begeleidde de inleidingen voorafgaand aan de voorstelling, waar ze er zelf ook een deel van verzorgde. We zijn ontzettend blij met haar! Annemiek is betrouwbaar en punctueel, betrokken en enthousiast, zelfstandig en doortastend. Het is heel prettig om met haar te werken.” • Merel Ooms, zakelijk leider Solo Stories. 

“Vanaf het eerste moment dat Annemiek betrokken raakte bij Open Joodse Huizen Amsterdam in november 2014 heeft ze zich snel ingewerkt en direct haar bijdrage geleverd aan de programmering met zoeken naar verhalen en benaderen van vertellers. Ook in de volgende periode (maart-mei) waarbij de nadruk ligt op de het organiseren van de Open Huizen en het bij elkaar brengen van alle deelnemers/vrijwilligers liet Annemiek een zelfstandige en enthousiaste  manier van werken zien. Het is een feest om met haar samen te werken, vanwege de heldere communicatie, grote betrokkenheid en scherp inzicht in mensen en processen. Ik heb alle vertrouwen in de volgende stap die Annemiek gaat zetten, het organiseren van Open Joodse Huizen in Apeldoorn 2017.”• Denise Citroen, bedenker en initiatiefnemer Open Joodse Huizen sinds 2012.

“Annemiek was stagiaire bij ons onderzoeksproject (Delicate relations: Jews and Muslims in Amsterdam and London). Tijdens haar stage heeft zij laten zien dat ze op een overzichtelijke manier een database kan samenstellen en een interessant paper kan schrijven. In het paper liet zij zien dat ze verschillende theoretische inzichten met elkaar kan combineren en empirie goed uiteen kan zetten. Annemiek kan daarnaast hard werken en heeft een positieve instelling.” • Suzanne Roggeveen, onderzoeker Universiteit van Amsterdam.