In verzet

Goed nieuws! Met dank aan het vfonds , Sena muziekproductiefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Democratie en Media kan de podcastserie In verzet gemaakt worden!

In vijf afleveringen leg ik de vragen – die tijdens mijn zoektocht naar het verzetsverleden van mijn oudoom naar voren kwamen – voor aan experts en ervaringsdeskundigen. Wat is verzet precies? Wanneer en waarom komen mensen in opstand? En kunnen verschillende vormen van verzet met elkaar vergeleken worden? De podcastserie In verzet is daarmee een aanvulling op het boek Het koffertje van oom Tom. Met muziek van muziektheatercollectief Maktub

Vanaf 5 november te beluisteren via diverse podcastapps. De serie wordt geproduceerd door Stichting Collected Works en de technische begeleiding tijdens de opnames, eindmontage en mixage is in handen van popuppodcast.studio.